decor
PRONAĐITE POSAO

Pronađite pravo zaposlenje za sebe — brzo, jednostavno i bez puno komplikacija.

Pronaći ćemo pravu priliku za vas, bilo da se radi o kratkoročnom zaposlenju poput studentskog posla ili višoj, menadžerskoj poziciji.

Slika

Našim kandidatima nudimo veliku bazu poslodavaca i otvorenih pozicija, u kojoj svatko može pronaći zaposlenje po svojoj mjeri.

Agencija kojoj
možete vjerovati

1.

Bez fiktivnih provizija i dodatnih naplata

Vaš novac je vaš — ne uzimamo postotak od zarađenog iznosa te poštujemo sve točke Zakona o radu.

2.

Pouzdana isplata

Jamčimo vam isplatu plaće u dogovoreno vrijeme.

3.

Raznovrsna ponuda i različiti tipovi zaposlenja

Nudimo ono što vam treba, bio to studentski posao, privremeno zaposlenje u periodu nezaposlenosti ili posredovanje pri zapošljavanju i pronalazak stalnog posla.

Slika Slika Slika
OTVORENE POZICIJE

Posredovanje pri zapošljavanju

Tijekom selekcijskog procesa, DEKRA je posrednik između vas i vašeg krajnjeg poslodavca.

Otvoreno 12 pozicija

Ustupanje

DEKRA vas zapošljava, zatim ustupa na rad primjerenom poslodavcu na određeni rok.

Otvoreno 40 pozicija

Studentski poslovi

Privremeno zapošljavanje za popunjavanje budžeta tijekom studentskih dana.

Otvoreno 9 pozicija

Honorarni poslovi

Fleksibilni angažman dostupan studentima, ali i zaposlenicima kao dodatan prihod novca.

Otvoreno 6 pozicija
Testimonial

Sa zapošljavanjem preko DEKRA-e imam vrlo pozitivna i profesionalna iskustva. Od dobre komunikacije s radnicima te profesionalizma u radu i odnosu sa zaposlenicima do ljubazne i gostoljubive atmosfere.

Karlo

elektrotehničar - agencijski zaposlenik

Volim raditi za DEKRA-u jer su projekti uvijek kreativni i inovativni. Uz poslove promocije razvila sam svoje komunikacijske vještine te otkrila da i kada mislim da ne mogu nešto odraditi, ustvari mogu.

Valentina

studentica - promotorica

Na projektima mystery shoppinga radim od 2020. godine. Radila sam na mnogim zanimljivim i izazovnim projektima i uistinu imam samo pozitivne dojmove i lijepe riječi. Kod posla tajnog kupca mi se najviše sviđa to što se odrađuje honorarno, odnosno što tajne kupnje mogu uskladiti sa svojim obavezama na poslu i fakultetu.

Gabriela

tajni kupac

Najčešće postavljena
pitanja

Zašto surađivati s agencijom za zapošljavanje?

Suradnja s tvrtkama za zapošljavanje samo je jedan od načina za povećanje vaših izgleda pronalaska željenog posla. Agencije za zapošljavanje često djeluju kao „posrednik“ koji vas identificira i povezuje s potrebama zapošljavanja koje su iskazali poslodavci. Često poslodavci odlučuju oglašavati otvorene pozicije preko agencija kako bi svoj poslovni sustav rasteretili od vremenski zahtjevnog procesa regrutiranja i odabira prave osobe.

Što se događa nakon što se prijavim na oglas za posao putem DEKRA oglasa?

Konzultanti za zapošljavanje pregledavaju prijave i životopise kandidata te provjeravaju u kojoj mjeri iskustvo kandidata odgovara zahtjevima posla koje je naveo klijent. Kandidati odabrani u uži izbor pozivaju se na intervju s konzultantom. Nakon toga, ovisno o procjeni prikladnosti znanja i motivacije za posao, preporučuju se ili se ne preporučuju klijentu. Ponekad je u ovoj fazi zbog specifičnog zahtjeva klijenta potrebno proći i psihologijsko testiranje ili provjeru specifičnih znanja u agenciji. Nakon DEKRA-e nastupa klijent s daljnjim krugovima intervjua i pregovora za posao. Nakon što kandidat prihvati ulogu i počne raditi, dakle po završetku procesa zapošljavanja, agencija će obavijestiti druge kandidate o ishodu natječaja. Životopisi kandidata automatski se pohranjuju u DEKRA bazi do isteka aktualnog natječaja, a životopisi onih kandidata koji su dali pristanak za zadržavanje podataka pohranjuju se u trajanju do 5 godina.

Mogu li svoj životopis poslati e-mailom izravno DEKRA-i?

Ako pošaljete svoj životopis na neku od kontaktnih e-mail adresa, bit ćete preusmjereni na DEKRA stranicu karijera, gdje je neophodno izvršiti registraciju, tj. otvaranje profila. Postupak je izuzetno jednostavan i brz. Agencija koristi specijalizirani poslovni softver za upravljanje bazama podataka o kandidatima i vođenje natječaja kako bi što efikasnije upravljala procesima zapošljavanja koji su mnogobrojni. Prijava putem linka na stranici karijera važna je i zbog upoznavanja načina korištenja osobnih podataka te davanja privole za korištenje vaših podataka.

Uzima li agencija za privremeno zapošljavanje proviziju od agencijskih radnika?

Agencija ne naplaćuje i ne smije naplaćivati proviziju radniku prema Zakonu o radu čl. 44. i direktivama EU-a.

Plaća li agencija trošak prijevoza na intervju?

DEKRA ne snosi trošak prijevoza koji može nastati prilikom dolaska ili putovanja na intervju u agenciju ili kod potencijalnog poslodavca. Ponekad poslodavci podmiruju trošak prijevoza kandidatima ako se od njih očekuje putovanje kako bi prisustvovali završnim krugovima razgovora, ali prvi krugovi razgovora najčešće nisu „pokriveni“ putnom naknadom.