decor
HR consulting

Psihologijske procjene, 360° metoda procjene radnih osobina menadžmenta, assessment centar i slične usluge.

Procijenite potencijal svojeg kadra i kreirajte ispravan smjer njihova daljnjeg razvoja

Testiranjem i procjenom utvrđuju se kompetentnosti zaposlenika za određene pozicije, njegovi/njezini poslovni interesi, motivacija, radne vrijednosti, kao i razvojni potencijali (sposobnost brzog učenja, inicijativa u rješavanju problema i sl.).

Usluga psihologijske procjene obuhvaća:

  • Sastavljanje baterije testova i upitnika na temelju analize radnog mjesta i zahtjeva buduće pozicije.
  • Izbor iz bogate baze testova intelektualnih sposobnosti, upitnika za ispitivanje osobnosti, profesionalne orijentacije, motivacije i radnih vrijednosti, preferirane timske uloge, suočavanja sa stresom, neuropsihologijskih testova i testova za provjeru stručnih znanja/ kompetencija.
  • Competence based interview (CBI) – provođenje intervjua temeljenog na kompetencijama.
  • Interpretativno izvješće za svakog procjenjivanog kandidata koje sadrži pregledne informativne opise, grafičke prikaze, zaključne preporuke i sugestije vezane uz kandidata.

Assessment centar / Development centar

Postupak koji osim psihologijske procjene uključuje i praktične zadatke, igru uloga i realne poslovne situacije uz veći broj procjenjivača. Koristi se prilikom finalnog odabira kandidata za visokozahtjevno radno mjesto, prije ulaganja u edukaciju za zaposlenike ili prilikom promocije zaposlenika na višu poziciju.

HR consulting usluge

Zainteresirani ste za suradnju? Pošaljite nam upit bez ikakvih obaveza.

    Pitajte nas *