Case Studies

Uspješna regrutacija i selekcija svih zaposlenika u skladištu multinacionalne tvrtke

Industrija:Bijela tehnika
Uspješna regrutacija i selekcija svih zaposlenika u skladištu multinacionalne tvrtke
KLIjent

Multinacionalna kompanija koja se bavi proizvodnjom, prodajom i distribucijom bijele tehnike. Globalni su lider na području proizvodnje kućanskih aparata te aparata za profesionalnu upotrebu. Godišnje na globalnoj razini prodaju više od 50 milijuna proizvoda svojim kupcima.

Problem

Klijent je imao potrebu za regrutacijom 20 zaposlenika u svojem skladištu u Hrvatskoj. Tražene pozicije bile su pozicije Voditelja skladišta, Zamjenika voditelja skladišta i 18 skladištara, što je klijentu predstavljalo velik izazov.

DEKRA solution

Klijentu smo ponudili svoju uslugu regrutacije i predselekcije kadrova za sve zaposlene koji su klijentu bili potrebni. Pronašli smo za klijenta kvalitetan kadar pomoću interne baze kandidata, oglašavanja na portalima za posao, svojoj stranici karijera, radijskim oglasima, Facebook kampanjama i preporukom drugih zadovoljnih agencijskih radnika. Nakon prikupljenog dovoljnog broja kandidata, obavili smo: screening životopisa, telefonske intervjue, osobne intervjue, psihološka testiranja po potrebi i preporuke te slanje kandidata klijentu na finalno odobrenje. U zadanim rokovima ponudili smo dovoljan broj kvalitetnih kandidata za svaku potrebnu poziciju. Kandidati su zatim zaposleni kod klijenta.

Benefiti
 • 1.

  Garancija kvalitete

  Za svakog zaposlenog kandidata DEKRA je dala garanciju od 90 dana od dana zaposlenja.

 • 2.

  Stručnost u zapošljavanju

  DEKRA-i je zapošljavanje core business te uz veliko iskustvo bira najbolje kandidate za klijenta.

 • 3.

  Ušteda resursa

  Klijent nije morao trošiti vrijeme i resurse na regrutaciju i selekciju kadrova.

 • 4.

  Brži proces

  DEKRA složene poslove može odraditi u kratkom roku.

DEKRA USLUGE

Slika